Skip to main content

Word een groene strijder!

Draag jij al bij aan een groen Venray? Heb je een tof groen idee? Of ben je geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan? Dan ben jij ook een Groene Strijder! Meld je via onderstaande formulier aan en onze Reporter neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Goed bezig!

Proclaimer

De gemeente Venray is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan de inhoud actueel te houden. Komt u toch iets tegen dat niet juist is? Neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail via info@groenestrijders.nl.

Privacy

Alle informatie die je ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend waarvoor je ze hebt verstrekt. Wij houden ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Dat betekent bijvoorbeeld dat we nooit zomaar gegevens aan anderen geven, behalve als dat nodig is om de door jouw gevraagde dienst uit te voeren. Of wanneer het volgens de wet verplicht is.

Toegankelijkheid van deze website

Iedereen die deze website gebruikt moet alle informatie gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. We willen digitaal toegankelijk zijn voor iedereen. Lees meer over de digitale toegankelijkheid van de gemeente Venray op de pagina toegankelijkheid.

Copyright

Alle materialen die getoond worden op deze website zijn © copyright van de gemeente Venray. Denk hierbij aan teksten, logo's, foto’s, illustraties, lay-out en buttons. Deze materialen mag u niet zonder toestemming van de gemeente gebruiken. U kunt wel toestemming vragen. Mail hiervoor naar info@groenestrijders.nl.

Links naar websites van derden

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die niet door de gemeente Venray worden beheerd. De gemeente Venray is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites.