Skip to main content

Word een groene strijder!

Draag jij al bij aan een groen Venray? Heb je een tof groen idee? Of ben je geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan? Dan ben jij ook een Groene Strijder! Meld je via onderstaande formulier aan en onze Reporter neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Goed bezig!

Wat zijn de Groene Strijders?

Groene Strijders zijn inwoners, verenigingen en ondernemers die helpen om Venray duurzamer te maken. Daarmee zijn ze een inspiratie voor ons allemaal en daarom moeten hun verhalen verteld worden. De Groene Strijders zijn onze superhelden. 

Die duurzame keuzes maken. Dat kan op heel veel verschillende manieren. Er zijn inwoners die energieneutraal wonen, die minder energie verbruiken of die hun tuin vergroend hebben. Er zijn ondernemers die materialen hergebruiken of zorgen voor minder afval. Er zijn verenigingen die hun accommodaties vol leggen met zonnepanelen, die hun leden oproepen om zuinig met energie om te gaan.

In iedereen schuilt een Groene Strijder, daar zijn we stellig van overtuigd. Ook jij hebt een duurzaam verhaal, een verhaal waarmee je mensen kunt inspireren. Ook jij zet je in voor een betere wereld, hoe groot of klein de stappen ook zijn.

Benieuwd naar de Groene Strijders die je voorgingen?